Even voorstellen – Arno Weidema


Home > Blog > Even voorstellen – Arno Weidema

Graag stellen we je voor aan Arno, makelaar in de regio Haarlem, IJmond en Haarlemmermeer. Wat maakt zijn werk zo bijzonder en waar is Arno te vinden in zijn vrije tijd?

Na zijn studie Nederlands Recht is hij gaan werken op de vastgoedafdeling bij een notariskantoor in Haarlem. Arno houdt van het contact met mensen. Dit directe contact miste hij bij deze functie. Gezien zijn ervaring in het vastgoed was de makelaardij een logische stap. Hij ging aan de slag bij Kleinhout Makelaardij in Haarlem en haalde zijn makelaarspapieren.

Na enkele jaren werd hem gevraagd om bij Overspaern Makelaardij het team te komen versterken. In 9 jaar tijd heeft hij dit kantoor helpen groeien tot één van de grootste makelaarskantoren van Haarlem.

In 2011 kreeg hij de mogelijkheid om kantoorleider te worden van De Heer Makelaardij onderdeel van De Heer & Partners in Haarlem. Deze uitdaging kon hij niet laten schieten. Ruim 11 jaar heeft hij daar met veel plezier gewerkt. “Nu is het tijd geworden om mijn ervaring te gebruiken voor mijn eigen onderneming en heb ik mij als zelfstandig agent aangesloten bij het mooie concept van VanHuyse.”

Arno staat bekend als zeer kundig. Hij neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en bereidt zich goed voor. Geeft open en eerlijk advies, ook wanneer je misschien iets beter niet kunt doen. Hij is goed benaderbaar en vrijwel altijd bereikbaar. Of, zoals een oude opdrachtgever het in zijn review op Funda bondig samenvatte: “Van A tot Z goed geïnformeerd, deskundig begeleid en plezierig gecommuniceerd.”

“Het persoonlijke contact met de mensen en echt iets kunnen betekenen bij een belangrijke beslissing in hun leven. Dat maakt mijn werk zo bijzonder!”

In zijn vrije tijd houdt Arno ervan om lekker te koken en daarna te genieten van een heerlijke maaltijd. Hij is dol op reizen en brengt graag zijn tijd door in het theater.

“Het persoonlijke contact met de mensen en echt iets kunnen betekenen bij een belangrijke beslissing in hun leven. Dat maakt mijn werk zo bijzonder!”

Naast het gezellige centrum van Haarlem, waar hij ook vaak te vinden is, zoekt hij graag de natuur op.
Ik vind het heerlijk om te wandelen over de nabijgelegen stranden of in het mooie Nationaal Park Zuid-Kennemerland, oftewel De Kennemerduinen”.

Wil je meer weten over Arno of heb je een vraag over hoe hij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van je woning? Heb je een taxatie nodig of heb je een andere woonvraag? Kijk dan op zijn agentpagina, mail naar arno@vanhuyse.nl of bel 06 11 72 96 68.