Koop

Nieuwbouw Buizerdhof
Nieuwegein

Status: In voorbereiding (wat is dit?)
Aantal huizen: 45
Koop: van € 400.000,- tot € 650.000,- v.o.n.
Wonen: 87 m2 tot 174 m2

Omschrijving

Buizerdhof ligt aan de westkant van Nieuwegein, in het groen en vlakbij de afslag van rijksweg A2. Op deze plek stond lange tijd het voor velen bekende en karakteristieke glazen kantoorpand van Allianz.

In Buizerdhof vind je 45 gezinswoningen, verdeeld over 2 haakvormige woonblokken rondom een centrale binnenhof, met tuinen en een gezamenlijke parkeervoorziening. De woningen variëren in hoogte (van 2 tot 4 lagen) en grootte en zijn ideaal voor gezinnen, maar ook voor samenwoners en alleenstaanden. Er is zelfs een aantal speciaal aangepaste woningen voor mensen met mobilitietsproblemen.

En wist je dat naast Buizerdhof een geheel nieuwe (en duurzame) supermarkt is gepland? Lekker handig!

Wonen in een duurzame (nieuwbouw)gezinswoning aan een binnenhof, met een eigen tuin. Omgeven door de rust en het groen van een bestaand park met grote vijver. Een ideale plek om in te spelen, te relaxen, te skaten of om elkaar te ontmoeten.

Label A++++ (extra leencapaciteit) groenverklaring (extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente)

De woningen van Buizerdhof zijn zeer duurzaam en comfortabel. Dat betekent oa. goed geïsoleerd, gasloos, vloerverwarming en -vloerkoeling en standaard voorzien van (bijna) een dak vol zonnepanelen. Daarnaast worden in de woningen zogenaamde ‘klimaatvloeren’ gebruikt, ook wel PCM-vloeren genoemd. PCM verwijst naar de materialen die in de vloeren zijn verwerkt. Deze materialen (Phase Change Materials) kunnen niet alleen warmte opnemen maar ook afgeven.
Deze innovatieve woningvloeren fungeren in feite als ’thermische batterijen’ en zorgen voor een besparing bij het verwarmen en koelen van de woningen. Daarnaast leveren dergelijke klimaatvloeren natuurlijk ook veel comfort doordat de temperatuur in de woning stabiel blijft.

In deze oase van rust, groen en speelmogelijkheden aan de Buizerdlaan woon je vlakbij het stadscentrum van Nieuwegein en daar vlakbij het pittoreske (historische) centrum van het dorpje Juthpaas. Letterlijk slechts 5 minuten fietsen. En iets verderop het centrum van Utrecht: net iets meer dan een half uur fietsen. Met de auto in een kwartiertje. Daarnaast vind je vlakbij Buizerdhof een halte voor de tram richting Utrecht.
Voor recreatie ben je zo in het Groene Hart of in het typische Hollandse rivierenlandschap langs de Kromme IJssel of de Lek. Ideaal voor een heerlijke fiets- of wielrentocht. Dit is dan jouw of jullie achtertuin.

Geïnspireerd en geïnteresseerd om te wonen in dit bijzondere buurtje? Meld je dan aan op de projectwebsite nieuwbouw-buizerdhof . nl onder het kopje woningen. Hierop houden we je steeds op de hoogte over de voortgang van het project Buizerdhof. Planning start verkoop is mei 2024

Kenmerken nieuwbouw Buizerdhof in Nieuwegein

Details

  • Projectfase:In voorbereiding
  • Plaats:Nieuwegein
  • Woningtypes:0
  • Aantal huizen:45
  • Koop of huur:Koop
  • Oppervlakten:87 m2 - 174 m2
  • Perceel: -
  • Prijzen:
    Koop: van € 400.000,- tot € 650.000,- v.o.n.

Er zijn nog geen huizen beschikbaar. Binnenkort volgen meer details

Ligging

Meer informatie

Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Heb je een dringende vraag? Bel dan 085-401 44 72, of stuur ons een bericht via e-mail.

Naam
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Bekijk ook deze nieuwbouwprojecten

Beschikbaar

Vaanpark fase 1 - Heerhugowaard

Nu in Verkoop! Vaanpark Heerhugowaard Dit is de gloednieuwe woonbuurt Vaanpark in Heerhugowaard, vlakbij Alkmaar en aan de westkant van Heerhugowaard. Op de grens van het stadscentrum van Heerhugowaard, de wijk Broekhorn en het pittoreske Broek op Langedijk. En vlakbij het NS-station en het (nieuwe) Stationskwartier van Heerhugowaard. In Vaanpark woon je niet alleen supercentraal, […]

Lees alles over Vaanpark fase 1
Verhuurd

De Flier - Amsterdam

Op zoek naar een huurappartement of -studio op een centrale plek in Amsterdam? Vanaf juli 2023 komen er maar liefst 397 woningen beschikbaar in het voormalige kantoorgebouw van de Belastingdienst Amsterdam, gelegen op de hoek van de Bijlmerdreef en de Flierbosdreef. Deze gloednieuwe studio’s en tweekamerappartementen worden aangeboden binnen het sociale en middeninkomens segment. De […]

Lees alles over De Flier
Alle nieuwbouwprojecten