Lancering VanHuyse partner in wonen podcast

VanHuyse podcast
Home > Blog > Lancering VanHuyse partner in wonen podcast

Vandaag lanceren we officieel de VanHuyse partner in wonen podcast. De podcast behandelt alles over wonen: van financieren tot verduurzamen en van het kopen tot het verkopen van een woning. Elke aflevering maken we samen met experts, zodat je de beste informatie over het onderwerp krijgt.

VanhHyse podcast logoDe eerste twee afleveringen hebben als thema een woning verkopen en een woning aankopen. VanHuyse-makelaar Lieke Bloemhof en VanHuyse partner Frederik van Till delen hun inzichten en geven je een exclusief kijkje achter de schermen van het aan- en verkoopproces.

Frederik: “De VanHuyse podcast behandelt alles over wonen, want bij VanHuyse zijn we partners in wonen. Wij zijn geen makelaars, maar adviseurs die je meenemen in alles wat je met je woning tegenkomt. Met deze podcast willen we mensen informeren, enthousiasmeren en inspireren in elke fase van hun woonreis.

Beluister de eerste twee afleveringen via je favoriete podcastapp, via Spotify, of onze podcastpagina.

Mis je onderwerpen of heb je een vraag? Laat het ons weten: mail naar podcast@vanhuyse.nl. Wie weet behandelen we jouw onderwerp in aankomende afleveringen van de podcast.

Podcast Oldrik

Openingsfoto: Lieke Bloemhof (makelaar bij VanHuyse).
Onderste foto: Oldrik Beelen (groeistrateeg en partner VanHuyse)