Even voorstellen – nieuwbouwspecialist Karin van Zuilen

Karin van Zuilen
Home > Blog > Even voorstellen – nieuwbouwspecialist Karin van Zuilen

Karin is een nieuwbouwspecialist in de regio Midden Nederland. Wat vindt zij het leukste aan haar werk, hoe is haar interesse voor nieuwbouw gekomen en wat doet Karin naast haar werk? Je leest het in deze blog.

23 jaar geleden is ze gestart in de commerciële binnendienst bij een makelaarskantoor in De Meern. Tijdens haar werk in de binnendienst ontdekte ze haar passie voor woningen en architectuur. Met name nieuwbouw vond ze erg interessant.

Commerciële verbinder

Zo groeide Karin uit tot manager nieuwbouw en ging daarna aan de slag als freelancer met een eigen kantoor, Wauw Nieuwbouw. Ze deed veel ervaring op bij diverse nieuwbouwprojecten waar ze vanaf het begin tot het einde bij betrokken was. Van Amersfoort tot Nieuwegein, van Pijnacker tot Almere. Ze gaf projectontwikkelaars en makelaars op diverse manieren ondersteuning. In een markt waarin grote behoefte is aan creativiteit en kwaliteit is ze de perfecte commerciële verbinder. “Het is ontzettend gaaf om samen met het gehele projectteam, vol enthousiasme een project succesvol af te ronden en samen met alle kopers te proosten op hun nieuwe thuis.”

Toen kwam VanHuyse op haar pad. Een geweldige uitdaging om nu ook samen met VanHuyse nieuwbouwprojecten te mogen begeleiden.
Karin in een paar woorden: betrouwbaar, levert kwaliteit, heeft veel kennis en is een fijne coach.

Karin in haar vrije tijd

Wie is Karin naast nieuwbouwspecialist? Ondernemer en moeder van een prachtig gezin met een zoon met extra zorg. Haar vrije tijd brengt ze, naast haar gezin, ook graag tijd door met haar vriendinnengroep waar ze regelmatig leuke uitstapjes mee doet. In haar vakantie geniet ze graag van de zon en is ze vaak te vinden in Portugal / de Algarve.

Wil je meer weten over Karin? Of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij de verkoop van een nieuwbouwproject of de aankoop van een nieuwbouwwoning? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar karin.van.zuilen@vanhuyse.nl of bel 06 15 072 125.