Even voorstellen: Monique van Loon

Makelaar Monique van Loon
Home > Blog > Even voorstellen: Monique van Loon

Maak kennis met Monique van Loon, makelaar en taxateur in de Kop van Noord-Holland. Hoe lang is ze al makelaar, wat zijn haar specialiteiten en wat doet ze het liefst in haar vrije tijd? Je leest er alles over in deze blog.

In 2008 is Monique in de makelaardij begonnen als secretaresse bij een groot makelaarskantoor. Daar werd ze geprikkeld om een opleiding te volgen en is ze gestart met de opleiding K-RMT. Dit smaakte naar meer. Met een passie voor huizen en het verhaal achter de mensen is ze begonnen aan de opleiding tot Register Makelaar Taxateur. Na het behalen van haar diploma is ze haar eigen kantoor gestart, MVL-Taxaties. Met inmiddels 15 jaar ervaring weet ze alle kneepjes van het vak.

Werkgebied en expertise

Ze is geboren en getogen in haar werkgebied, de Kop van Noord-Holland. Haar werkgebied loopt van Callantsoog tot aan Krommenie en Medemblik. Doordat ze hier is opgegroeid en er nog steeds met veel plezier woont, is ze van alle ins en outs op de hoogte. Ze weet precies wat de leuke plekken zijn om te wonen en welke wijken minder fijn zijn. Waar kun je het beste uit eten, wat is er in de omgeving allemaal te doen en wat is de beste sportclub? Monique is van alles op de hoogte.

Ze is betrokken, transparant en gedreven voor het beste resultaat. Met haar jarenlange ervaring heeft ze veel kennis van zaken en een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor weet ze eerder welke woningen er nieuw in de verkoop komen. Dit kan voor jou een enorm voordeel zijn. Zo kun jij er als eerste bij zijn.

Het leukste aan haar werk als makelaar vindt ze het ontzorgen. Ze doet er alles aan om te zorgen dat jouw woning goed wordt verkocht. Maar ook als je op zoek gaat naar een nieuwe woning, gaat ze vol enthousiasme op zoek naar jouw nieuwe thuis. Heb je een (NWWI) taxatie nodig van een woning? Ook hiervoor kun je bij Monique terecht.

Wat doet Monique in haar vrije tijd?

Wat doet Monique het liefst als ze niet aan het werk is? In haar vrije tijd doet ze vaak leuke dingen met haar zoontje van 8 of gaat ze heerlijk wandelen met haar hond. Daarnaast is ze vaak te vinden op de tennisbaan, doet ze aan yoga en houdt ze van kunst. Lekker eten doet ze graag in een van de restaurantjes rondom de Ruïnekerk in Bergen of aan zee.

Wil je meer weten over Monique of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van je woning? Heb je een taxatie nodig? Kijk op haar agentpagina, mail naar monique.van.loon@vanhuyse.nl of bel 06 57 87 51 35.

Makelaar Monique van Loon