Even voorstellen – Joris Filarski

Joris Filarski
Home > Blog > Even voorstellen – Joris Filarski

Maak kennis met Joris Filarski, Kandidaat Register Makelaar Taxateur voor VanHuyse in de regio’s Noord-Kennemerland en Amsterdam. Wie is Joris, waarom geniet hij zo van zijn werk als makelaar en waar is hij te vinden in zijn vrije tijd? 

Joris heeft niet stil gezeten de afgelopen 15 jaar dat hij werkzaam is in de makelaardij/vastgoed. Hij is begonnen met het verhuren en bouwen van woningen in de regio Moraira/Javea in Spanje. Nadat hij hier veel ervaring heeft opgedaan werd het weer tijd om naar Nederland te komen. Hier is hij aan de slag gegaan bij Teer Makelaars in IJmond. Nadat hij hier een aantal jaar heeft gewerkt begon het buitenland hem toch weer te trekken. Hij ging naar Londen en is daarna in Zwitserland aan de slag gegaan.

Nieuwe richting

In 2021 besloot hij een nieuwe richting in te slaan door naar Nederland terug te keren en zijn eigen makelaarskantoor te starten. Rond deze tijd kwam hij in contact met VanHuyse, wat een nieuwe wending aan zijn carrière gaf. Met zijn uitgebreide ervaring, zowel in Nederland als internationaal, is Joris uitstekend in staat om uitgebreid advies te geven over vastgoed, inclusief eigendommen in het buitenland.

Het leukste aan zijn werk vindt hij de dynamiek, geen dag is hetzelfde. Joris: “Je ontmoet een grote verscheidenheid aan mensen, daar krijg ik energie van!” Als Joris je mag helpen bij de verkoop of bij het zoeken van een leuke woning dan gaat hij voor het beste resultaat, maar wel op een persoonlijke manier. Jij staat bij hem centraal!

Joris in zijn vrije tijd

Joris woont met zijn gezin in Bergen. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin of met vrienden of familie. Een van zijn favoriete plekken is het strand. Hij vindt het heerlijk om een lange strandwandeling te maken en dan in een van de vele gezellige plekjes die Bergen te bieden heeft iets te drinken. Tevens is hij vaak in Amsterdam te vinden. Sporten doet hij ook graag.

Wil je meer weten over Joris ? Of heb je een vraag over hoe hij jou kan helpen bij het vinden, verkopen of verhuren van je woning in binnen of buitenland? Kijk dan op zijn agentpagina, mail naar joris.filarski@vanhuyse.nl of bel: 06 24 24 73 39.