Joris Filarski, Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Joris is actief in de regio Noord Kennemerland en Amsterdam. Hij helpt je graag bij de verkoop van je woning, bij het zoeken van een nieuwe woning of bij verhuur in zowel binnen als buitenland.

Met 15 jaar ervaring weet hij precies wat er moet gebeuren om de verkoop of aankoop tot een goed einde te brengen. Ben je op zoek naar een huurwoning of wil je graag advies? Ook dan ben je bij Joris aan het juiste adres.
Het leukste aan zijn werk als makelaar vindt hij het persoonlijke contact. Hij zorgt ervoor dat jij echt de aandacht krijgt die je verdient en wil graag je verwachtingen overtreffen. Hij houdt van de dynamiek die bij zijn werk komt kijken, daar krijgt hij energie van.

Joris: “Geen dag is hetzelfde en je ontmoet een grote verscheidenheid aan mensen, dat vind ik juist zo leuk aan mijn werk.”

Zijn doel is om het beste resultaat te bereiken maar wel op een persoonlijke manier. Door zijn jarenlange ervaring in zowel binnen als buitenland, kan hij je ook op internationaal vlak uitstekend informeren.

Joris Filarski

Werkwijze

Via het contactformulier, telefonisch of via whatsapp kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er een klik? Dan zal hij met je bespreken wat hij kan doen bij de verkoop of bij het vinden van je nieuwe thuis. Ook bij verhuur of advies helpt hij je graag.

Aantal jaar ervaring

15

Opleidingen

  • Academie voor vastgoed – Kandidaat Register Makelaar Taxateur
  • VastgoedCert

Klanten over Joris

5,0 (3 reviews)
Siserman Oana

We had the pleasure of working together. He helped us find our new home in Alkmaar in 2022 when the market is booming. He has been with us all along the way, giving us valuable insights and estimations. Honest and true to his word, he made the extra effort to make it happen. Also he hast a wast network to rely on. We deeply appreciate all his hard work! Thank you for everything!

Definitely recommend! He is your Makelaar and your trusty advisor!

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
Stef Keetman

Prima gelukt om met hulp van Joris een mooie kavel aan te kopen. Ondanks moeilijke markt. Hij dacht goed mee en was heel behulpzaam. Eerste 2 pogingen werden we overboden, ook omdat we in overleg ons niet gek lieten maken en niet teveel boden. Maar de derde kans was de mooiste en toen lukte het ook!

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
Bernard Goeman

Joris heeft ons geweldig geholpen met de verkoop van ons huis en het helpen vinden van ons nieuwe huis. Hij heeft ons beide keren goed kunnen adviseren in de mogelijkheden en de stappen die wij daarin moesten ondernemen of waarin hij ons kon ontzorgen. Communicatief erg sterk.

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Joris je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Joris eerst een vraag.