Dave Elkerbout

NVM Makelaar (wat is dit?)
  • NVM logo
  • MVA logo
  • vastgoedcert logo
  • funda logo
VastgoedCert registratienummer: K60055896

Over NVM Makelaar Dave Elkerbout

VanHuyse Academie

  • Academie voor Vastgoed – Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Specialisaties

  • Appartement
  • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels

Aantal jaar ervaring

4

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

  • Courtage
  • Vast bedrag

Dave is geboren en getogen in Nieuwegein, waardoor hij de omgeving uitstekend kent. Hij helpt je graag bij de verkoop of verhuur van je woning of bij het vinden van je toekomstige woning.
Hij zit vol energie en zet net dat ene stapje extra. Hij is behulpzaam en ondernemend en zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk in het proces wordt ontzorgd. Een luisterend oor, je helpen waar hij kan, doorzettingsvermogen en lef, dat zijn een paar woorden die Dave omschrijven.

Met zijn opgedane kennis en ervaring, een afgeronde opleiding in combinatie met zijn karakter, heb je een makelaar die streeft naar een tevreden klant!

Het leukste aan zijn werk? Dave: “Ik begeleid jou tijdens een van de grootste beslissingen van jouw leven: huisvesting. Omdat huisvesting een primaire levensbehoefte is, wil ik ervoor zorgen dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt. Ik houd van de diversiteit van het werk en van de verschillende verhalen die klanten hebben.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn, vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

 

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio’s Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn, is dat wel het geval. Ik ondersteun je graag bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Woning verkopen

Huis verhuren

Het succesvol verhuren van je huis begint met een strategie die niet alleen de juiste huurders aantrekt, maar ook zorgt voor een zorgeloze verhuurervaring voor jou als verhuurder. Of je nu een ervaren verhuurder bent of voor het eerst je woning gaat aanbieden op de huurmarkt, ik bied de expertise en ondersteuning die nodig zijn om je woning optimaal te presenteren en te beheren.

Het proces start met een grondige evaluatie van je woning, waarbij we samen de huurprijs vaststellen op basis van een realistische marktwaardering en jouw verwachtingen. Ik zorg ervoor dat je woning opvalt in de markt, door professionele fotografie, doeltreffende marketingstrategieën en mijn uitgebreide netwerk van potentiële huurders.

Het vinden van betrouwbare huurders is cruciaal. Daarom voer ik een zorgvuldige screening uit van kandidaten, inclusief kredietwaardigheid, referenties en achtergrondcontroles, om ervoor te zorgen dat je woning in goede handen komt. Gedurende het hele proces sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste praktijken voor het beheren van je eigendom en het navigeren door de huurwetgeving.

Eenmaal de ideale huurder gevonden, zorg ik voor een vlekkeloze overdracht, inclusief het opstellen van een solide huurovereenkomst, het regelen van de borg, en het coördineren van de sleuteloverdracht. Mijn doel is om het verhuurproces zo efficiënt en voordelig mogelijk te maken, terwijl jouw belangen altijd voorop staan.

Laat mij de last van het verhuren van je woning wegnemen, zodat je kunt genieten van de inkomsten van je investering zonder de stress en tijdsinvestering die daar normaal gesproken bij komen kijken. Samen zorgen we ervoor dat je woning niet alleen een bron van inkomsten is, maar ook een zorgeloze investering blijft.

Woning verhuren
Meer diensten tonen

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Vleuten, Houten, De Meern, Leidsche Rijn

Nieuwegein

IJsselstein

Vianen

Vleuten

Houten

De Meern

Leidsche Rijn

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Dave je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Dave eerst een vraag.

Dave Elkerbout