Aangekocht: Eengezinswoning, Etta Palmstraat 206 in Hoofddorp

Vraagprijs: € 395.000,-

Omschrijving

In de populaire en kindvriendelijke wijk Toolenburg is gelegen deze eengezinswoning met achtertuin op het noordoosten! In de achtertuin met achterom staat de stenen fietsenberging. Parkeren kan op openbaar terrein voor de woning. De woning is op korte afstand gelegen van diverse voorzieningen zoals (basis-)scholen, sportverenigingen, winkelcentrum Toolenburg en openbaar vervoer (halte R-net). Daarnaast zijn de verschillende uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Leiden gemakkelijk bereikbaar. De woning dient te worden opgeknapt en is daarom geheel naar eigen wens en smaak in te richten. Indeling Begane grond: entree/hal, meterkast en toiletruime. Vanuit de hal kom je in de lichte en tuingerichte woonkamer. De eenvoudige open keuken is aan voorzijde van de woning gesitueerd. De woonkamer is voorzien van een praktische trapkast en een schuifpui naar de achtertuin. Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning vind je de badkamer alsmede één van de twee slaapkamers. De badkamer is eenvoudig en voorzien van een douche, vaste wastafel en een 2e toilet. Aan de achterzijde de 2e slaapkamer welke over de gehele breedte van de woning is. Tweede verdieping: voorzolder met opstelplaats voor de Intergas cv-combiketel (bouwjaar 2022) en de opstelplaats voor de wasmachine. Tot slot tref je op deze verdieping de 3e slaapkamer aan. Deze kamer is eenvoudig te vergroten door het plaatsen van een dakkapel. Bijzonderheden - Bouwjaar: 1991 - Gebruiksoppervlak wonen ca. 93m² - Energielabel C - Renovatie/modernisering noodzakelijk - Projectnotaris: Gopisingh Van Os te Hoofddorp - Clausule verkoper nooit gewoond van toepassing - Ouderdomsclausule van toepassing - Zelfbewoningsplicht van 3 jaar na eigendomsoverdracht van toepassing - Huurders met een sociaal huurcontract, wonende en ingeschreven in een sociale huurwoning van een woningbouwvereniging in Amsterdam of de MRA Amsterdam komen in aanmerking voor de voorrangsregeling. - Aanvaarding: 6 weken na ondertekening koopovereenkomst - Startersvrijstelling overdrachtsbelasting van toepassing

Kenmerken Eengezinswoning, Hoofddorp – Etta Palmstraat 206

Overdracht

  • Adres: Etta Palmstraat 206, 2135 LL Hoofddorp
  • Status: Aangekocht
  • Vraagprijs: € 395.000,-

Bouw

  • Bouwjaar: 1991
  • Soort object: Woonhuis
  • Woning type: Eengezinswoning
  • Woonoppervlakte: 92 m2

Etta Palmstraat 206 op de kaart

Street View

Interesse in dit type woningen?

Deze woning is helaas al aangekocht. Ben je ook op zoek naar een soortgelijke woning, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Heb je een dringende vraag? Bel dan 0626324719, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.