Aangekocht: Eengezinswoning, Vijverstraat 13 in Culemborg

Vraagprijs: € 469.000,-

Omschrijving

In een rustige woonwijk, tussen het station en het centrum van Culemborg, ligt deze riant uitgebouwde hoekwoning. Het sfeervolle huis beschikt over een ruim perceel van 280 m2. Op het perceel staat een vrijstaand tuinhuis met werkruimte. Het tuinhuis is geïsoleerd en heeft een oppervlakte van ongeveer 15 m2. Ideaal voor als je in alle privacy thuis wilt werken, maar niet al te ver van het gezinsleven vandaan wilt zijn. De grote achtertuin ligt op het zuidwesten, heeft verschillende terrassen en groenperken en biedt op elk moment van de dag wel ergens zon of schaduw. Het huis werd gebouwd in 1956 en is ontworpen door de in Culemborg bekende architect Dionisius. Zijn ontwerpen kenmerken zich door de grote ramen op de eerste verdieping. In 2012 werd het huis op de begane grond aanzienlijk vergroot door een aanbouw aan zowel de zij- als achterkant van de woning. In 2010 werd de tweede verdieping uitgebreid met een nokverhogende dakkapel, waardoor de totale woonoppervlakte nu ongeveer 134 m2 bedraagt. De woning ligt in de populaire wijk Achter 't Zand. Op twee minuten loopafstand van de woning tref je het station en ook het centrum van Culemborg en diverse scholen (zowel voor basis- als voortgezet onderwijs) bevinden zich binnen een paar wandelminuten. Daarnaast loop je zo het groen in van de ecowijk Eva Lanxmeer. Hoewel deze woning in de jaren '50 is gebouwd, beschikt het huis over energielabel A. Dit is te danken aan tien zonnepanelen, HR-beglazing en dak-, muur- en vloerisolatie. De woning is onderhoudsarm, omdat de meeste kozijnen van duurzaam kunststof zijn.

Kenmerken Eengezinswoning, Culemborg – Vijverstraat 13

Overdracht

  • Adres: Vijverstraat 13, 4103 XX Culemborg
  • Status: Aangekocht
  • Vraagprijs: € 469.000,-

Bouw

  • Bouwjaar: 1956
  • Soort object: Woonhuis
  • Woning type: Eengezinswoning
  • Woonoppervlakte: 134 m2

Vijverstraat 13 op de kaart

Street View

Interesse in dit type woningen?

Deze woning is helaas al aangekocht. Ben je ook op zoek naar een soortgelijke woning, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Heb je een dringende vraag? Bel dan 0624200743, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.