,

WoonEvent regio Utrecht op 29 januari

Woonevent Utrecht
Home > Blog > WoonEvent regio Utrecht op 29 januari
Heb je plannen om een duurzame nieuwbouwwoning te kopen en wil je meer weten over de verschillende nieuwbouwprojecten in Utrecht en omstreken? Of ben je toe aan je volgende woning, denk je aan duurzaam verbouwen en heb je hier vragen over? Kom dan naar het speciale WoonEvent op maandag 29 januari 2024 aan de Maliebaan 15 in Utrecht. Je bent welkom tussen 17:00 en 21:00 uur.

Er zijn diverse makelaars van VanHuyse aanwezig om je vrijblijvend te adviseren.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan via deze link (knop Bijwonen) om het WoonEvent gratis te bezoeken.

Nieuwbouwproject De Buizerdhof in Nieuwegein

Nieuwbouwproject De Buizerdhof

VanHuyse is ook een van de verkoopmakelaars van Nieuwbouwproject De Buizerdhof in Nieuwegein. Heb je interesse in dit project? Dan kan je ook al je vragen stellen tijdens het WoonEvent. Onze nieuwbouwspecialisten staan voor je klaar.

Over Nieuwbouwproject De Buizerdhof

De Buizerdhof ligt aan de westkant van Nieuwegein, in het groen en vlakbij de afslag van rijksweg A2. Op deze plek stond lange tijd het voor velen bekende en karakteristieke glazen kantoorpand van Allianz.

In De Buizerdhof vind je 45 gezinswoningen, verdeeld over 2 haakvormige woonblokken rondom een centrale binnenhof, met tuinen en een gezamenlijke parkeervoorziening. De woningen variëren in hoogte (van 2 tot 4 lagen) en grootte en zijn ideaal voor gezinnen, maar ook voor samenwoners en alleenstaanden. Er is zelfs een aantal speciaal aangepaste woningen voor mensen met mobiliteitsproblemen. En wist je dat naast De Buizerdhof een geheel nieuwe (en duurzame) supermarkt is gepland?

Meer info vind je op de website van Nieuwbouwproject De Buizerdhof.