,

Start verkoop nieuwbouw Vaanpark in Heerhugowaard

Nieuwbouw Vaanpark locatie
Home > Blog > Start verkoop nieuwbouw Vaanpark in Heerhugowaard

In Heerhugowaard wordt een nieuwe woonbuurt gerealiseerd: Vaanpark. Bij Vaanpark draait alles om het creëren van jouw ideale lifestyle. Stel je voor: wonen in een parkachtige setting waar je de drukte van het leven kunt ontvluchten. Of je nu wilt chillen, sporten, of connecten met je buren, het kan allemaal. Van een gezamenlijke binnentuin tot uitgestrekte groene velden, Vaanpark is meer dan gewoon wonen; het is waar je leeft, ontspant, en geniet.

Op dinsdag 19 maart start de verkoop van fase 1 van dit project. Het gaat in totaal om 65 appartementen, verdeeld over 5 appartementstypen, aangeduid als Linde 1 tot en met Linde 5, variërend vanaf circa 50 tot 68 m². De prijzen variëren van circa € 240.000 tot € 367.500 vrij op naam (v.o.n.).

Duurzame woningen

Elke woning is ontworpen met het oog op jouw toekomst en die van de planeet. We zetten vol in op innovaties die niet alleen je leven comfortabeler maken, maar ook je voetafdruk verkleinen. Check:

  • Gasloos verwarmen.
  • Vloerverwarming.
  • Uitstekende isolatie.
  • Ventilatie voor een gezond binnenklimaat.
  • Plaatsing van zoveel mogelijk zonnepanelen of aansluiting op duurzame energie uit de wijk.

Deze maatregelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu en een gezondere leefomgeving, maar zorgen bij normaal gebruik en energiezuinige apparaten ook voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte.

Harmonieuze mix van koop- en huurwoningen

Vaanpark bevat zowel  koop- en huurwoningen. Deze mix zorgt voor een inclusieve gemeenschap waar elke bewoner, ongeacht leeftijd of levensfase, zich direct thuis voelt. Of je nu op zoek bent naar je eerste appartement, een plek om samen te groeien, of een comfortabele ruimte om van je pensioen te genieten, Vaanpark biedt voor ieder wat wils.

Nieuwbouw Vaanpark locatie

Locatie Vaanpark

Het nieuwbouwproject ligt aan de westkant van Heerhugowaard, vlak bij Alkmaar. Het ligt op de grens van het stadscentrum van Heerhugowaard, de wijk Broekhorn, en het pittoreske Broek op Langedijk. En vlak bij het NS-station en het (nieuwe) Stationskwartier van Heerhugowaard.

Locatie Vaanpark

Start verkoop fase 1 op 19 maart

De verkoop start met fase 1: de appartementen in de Linde. Het gaat in totaal om 65 appartementen, verdeeld over 5 appartementstypen, aangeduid als Linde 1 tot en met Linde 5, variërend van 50 tot 68 m². De prijzen variëren van € 240.000 tot € 367.500 vrij op naam (v.o.n.).

De Llinde - Vaanpark

Op dinsdag 19 maart start de verkoop. Vanaf dat moment kun je je inschrijven en aangeven welke woning(en) jouw interesse hebben. Heb je nu al bij een van de woningen je interesse opgegeven, dan ontvang je op 19 maart rond 10 uur een e-mail met de mogelijkheid om je in te schrijven.

Inschrijven kan tot dinsdag 26 maart 2024, tot 12:00. Op 27 maart krijg je te horen of je een woning wel of niet toegewezen hebt gekregen. Heb je een woning toegewezen gekregen, dan heb je 48 uur de tijd om jouw optie te bevestigen of te annuleren.

Een overzicht van de woningen vind je op de overzichtspagina. Meer informatie over het inschrijvingsproces lees je op deze pagina.

De Linde

Verkoopstukken online

Maak een persoonlijk account aan op www.nieuwbouw-vaanpark.nl en krijg exclusieve toegang tot alle details: van gedetailleerde verkooptekeningen en technische beschrijvingen tot de optielijst voor meerwerk en de conceptaktes.

Wil je meer kans maken op een woning? Vergeet dan niet je financiële check (de verklaring waarin staat dat je de woning kunt betalen) te uploaden. Je kunt de financiële check namelijk alleen uploaden in jouw persoonlijke account tijdens de inschrijfperiode. De financiële check mag niet ouder dan 3 maanden zijn.

Vragen over Vaanpark? Kom naar het verkoopevent op 20 maart

Heb je nog vragen of wil je het verkoopteam spreken?  Op woensdag 20 maart vindt er een verkoopevent plaats. Je bent zonder afspraak welkom tussen 18:00 – 20:00 in het gemeentehuis Dijk en Waard aan het Parelhof 1 in Heerhugowaard.

Het verkoopteam van VanHuyse en KRK Makelaars staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden , maar het is ook mogelijk om van gedachten te wisselen met de aannemer en de financieel specialisten van de Rabobank. Aanwezigheid op het verkoopevenement heeft geen invloed op de toewijzing.

De Linde - Vaanpark