Nieuw: VanHuyse Resale Protect Verzekering – voor financiële zekerheid bij gedwongen verkoop van je woning

VanHuyse Resale Protect Verzekering
Home > Blog > Nieuw: VanHuyse Resale Protect Verzekering – voor financiële zekerheid bij gedwongen verkoop van je woning

VanHuyse is voortdurend op zoek naar manieren om jouw ervaringen met vastgoed te verbeteren en te vereenvoudigen. Daarom kondigen we trots de lancering aan van onze gloednieuwe Resale Protect Verzekering – een verzekering ontworpen om jou te beschermen tegen onverwachte financiële verliezen bij een gedwongen verkoop van jouw woning.

Wat is de Resale Protect Verzekering?

Onze Resale Protect Verzekering is een unieke oplossing die je beschermt tegen het risico van waardevermindering van jouw woning. In de dynamische vastgoedmarkt van vandaag kan het gebeuren dat de waarde van jouw huis verandert na jouw aankoop. Met de Resale Protect Verzekering zorgen wij ervoor dat je financieel gedekt bent, mocht je jouw woning in de toekomst gedwongen moeten verkopen voor een lagere prijs dan de aankoopprijs.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig! Wanneer je besluit deze verzekering af te sluiten bij de aankoop van jouw woning, ben je verzekerd voor een periode van vijf jaar tegen financieel verlies bij gedwongen verkoop onder de aankoopprijs. De verzekering heeft een dekking van 10% van de aankoopprijs, waarmee je je indekt tegen financieel verlies tot 50.000 euro.

De verzekering biedt dekking bij één van de volgende gebeurtenissen:

  • Volledige blijvende arbeidsongeschiktheid door een ongeval voor 80% of meer.
  • Volledige blijvende invaliditeit door een ongeval.
  • Overlijden door een ongeval.
  • Ontslag.
  • Een scheiding.
  • Geboorte van een meerling.

De verzekering heeft een vaste premie van 19 euro per maand.

Meer weten over de Resale Protect Verzekering?

Ben je geïnteresseerd in hoe de Resale Protect Verzekering jou kan helpen? Bekijk dan de productpagina, informeer bij je VanHuyse-makelaar, of luister naar de podcast: