Nieuw: VanHuyse Conciërge Service voor elke klus aan huis

VanHuyse conciërge service
Home > Blog > Nieuw: VanHuyse Conciërge Service voor elke klus aan huis

Herken je dit? Aannemers die geen tijd lijken te hebben voor de kleinere klussen in en rondom je huis? VanHuyse introduceert nu een unieke oplossing: de Conciërge Service voor elke klus aan huis. Deze service is nu als pilot beschikbaar in de regio Zuid-Kennemerland.

Onze Conciërge Service is uniek in zijn soort en richt zich op alle huiseigenaren, ongeacht de grootte van de klus. Of je nu je huis verkoopklaar wilt maken, verbeteringen wilt aanbrengen in je pas gekochte woning, of gewoon onderhoud wilt aan je huidige huis, wij staan voor je klaar.

De oplossing voor het vinden van vakmensen voor kleine klussen

Wij begrijpen dat het vinden van vakmensen voor kleinere klussen vaak een uitdaging is. Veel aannemers zijn hier niet in geïnteresseerd, wat leidt tot lange wachttijden en soms zelfs exorbitant hoge prijzen. Met onze Conciërge Service nemen we deze zorg uit handen. Van schilderwerk, elektriciteitswerkzaamheden, tot het leggen van vloeren – geen klus is te klein of te groot voor onze vakmensen.

De verkoopwaarde van je woning verhogen

Voor mensen die hun woning willen verkopen, is de service een uitkomst. Het verkoopklaar maken van je woning kan namelijk een significante impact hebben op de verkoopwaarde en de verkoopsnelheid. Onze Conciërge Service werkt nauw samen met jou en je VanHuyse makelaar om de juiste verbeteringen te realiseren die de waarde van je woning verhogen. En na de aankoop van een nieuw huis helpen we je met alle aanpassingen om er jouw droomhuis van te maken.

Partner in wonen

Oldrik Beelen, partner en groeistrateeg bij VanHuyse: “Met onze nieuwe Conciërge Service zetten we een belangrijke stap in onze missie als ‘Partner in Wonen’. We zorgen er nu ook voor dat elk aspect van woningonderhoud toegankelijk en zorgeloos wordt. Deze service is een logische uitbreiding van ons aanbod om aan alle woonbehoeften van onze klanten te voldoen.

Hoe kunnen we jouw klus oplossen?

De Conciërge Service van VanHuyse is er voor iedereen – of je nu een bestaande woning hebt, een woning verkoopt of net een huis hebt gekocht. Interesse? Bekijk de Conciërge Service pagina en neem contact met ons op om jouw klus te bespreken.