Lancering VanHuyse woonmagazine

Vanhuyse Woonmagazine
Home > Blog > Lancering VanHuyse woonmagazine

VanHuyse heeft de eerste editie van het woonmagazine gelanceerd. Het magazine neemt je mee op een reis door de wereld van wonen en bevat praktische tips, inspiratie en professioneel advies voor huiseigenaren, kopers en verkopers. Het magazine zal drie keer per jaar verschijnen. De uitgave is zowel op papier als digitaal beschikbaar.

Hoogtepunten

Oldrik Beelen, partner en groeistrateeg bij VanHuyse: “In VanHuyse vind je een landelijke partner in wonen, een gids op de weg naar je droomhuis en daarna. Met ons digitale huispaspoort en de VanHuyse Partners bieden we hulp in alle fases van jouw wooncarrière. Kortom: VanHuyse is jouw go-to voor alles wat met wonen te maken heeft. Omdat we zoveel te vertellen hebben over wonen, delen we de hoogtepunten periodiek in een magazine. Het magazine wordt door de makelaars van VanHuyse verspreid. Om het persoonlijk te maken, krijgt iedere makelaar een eigen inlay met regionale informatie.

Inhoud eerste editie

In de eerste editie vertellen we onder andere over biedsystemen, over de relatie tussen het energielabel en de waarde van je woning. Maar we lichten ook toe wat je kunt verwachten als je gaat verhuizen van de grote stad naar het platteland. Waar loop je dan tegenaan en hoe integreer je? Ook kijken we hoe AI de makelaarswereld zou kunnen gaan veranderen, welk effect groen heeft op een succesvolle verkoop en hoe je alles uit een bezichtiging haalt. Tot slot hebben we verhuisdozen getest. Kortom: een editie bomvol handige informatie over wonen.

Inhoud woonmagazine

Het woonmagazine ook lezen?

Wil je ook een exemplaar van het woonmagazine? Vraag een VanHuyse-makelaar bij jou in de buurt om een exemplaar. Je kunt ook een PDF-versie van het magazine downloaden, of hieronder de bladerbare versie online bekijken.

Woonmagazine #1

Laat je inspireren, droom groot en maak van je huis een thuis met het VanHuyse woonmagazine.