Even voorstellen: Tamara van Till-Severijnse

Tamara van Till
Home > Blog > Even voorstellen: Tamara van Till-Severijnse

Maak kennis met Tamara van Till. Wie is zij en waar houdt zij zich bij VanHuyse mee bezig?

Tamara is jarenlang werkzaam geweest als NVM-register makelaar-taxateur in de regio Haarlem. Ze heeft veel mensen geholpen bij de aan- en verkoop van hun woning. Na jarenlang makelen wilde ze graag iets heel anders. En dat is gelukt. Na een opleiding tot acupuncturist opende Tamara namelijk haar eigen accupunctuurpraktijk in Bentveld. Daar helpt ze met veel plezier bij het verlichten, verhelpen en voorkomen van klachten. Hoe Tamara dan toch weer in aanraking kwam met de makelaardij?

Het begon te kriebelen om weer iets in de makelaardij te doen. Niet als makelaar maar achter de schermen. Dat gevoel werd sterker toen mijn man Frederik VanHuyse oprichtte. Ik vind het leuk om met hem mee te denken met nieuwe plannen en ontwikkelingen en nu dus ook achter de schermen mee te werken’.

Bij VanHuyse kun je niet alleen terecht voor hulp bij de aankoop of verkoop van de woning maar ook de gehele periode daarna. Ben je op zoek naar een aannemer, wil je informatie over zonnepanelen, een verzekering, informatie over de hypotheek? Bij VanHuyse helpen we je overal bij. Niet voor niets is onze slogan: Partner in wonen!

Dat VanHuyse echt anders is dan traditionele makelaarskantoren merkt ook Tamara: ‘Bij VanHuyse ontzorgen we onze agents. We bouwen aan een woonplatform waarbij de makelaars en taxateurs gebruik kunnen maken van onze online tools, leads, optimale marketingstrategieën en natuurlijk de nieuwste innovaties. Zo zijn we bezig met een unieke verduurzamingstool, ons partner in wonen platform, verzekeringen en het uit handen nemen van administratieve rompslomp. Zo kunnen onze agents focus houden op het werk dat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn en opdrachtgevers kunnen de agent kiezen met het specialisme dat bij hen past.

Tamara houdt zich bij VanHuyse bezig met leadmanagement en het optimaliseren van nieuwbouwprocessen en uitponding. ‘Daarmee draag ik echt mijn steentje bij aan het ontzorgen van de agents. En in deze functie ben ik flexibel qua werkplek, “work anywhere”. Dat is lange tijd een grote wens geweest en wordt nu realiteit. Dit geeft ons de mogelijkheid om wat vaker te reizen en te genieten van het Zuid-Europese zonnetje’.

Die flexibiliteit is belangrijk voor Tamara. Want naast haar werk bij VanHuyse en haar eigen acupunctuurpraktijk zet Tamara zich ook in als vrijwilliger voor de organisatie Acupuncturist Without Borders en is zij te vinden bij de dierenbescherming. ‘Ik heb een grote liefde voor dieren en probeer zo een handje te helpen bij de dieren die wel wat extra zorg en liefde kunnen gebruiken’ vertelt ze.

Ondanks alle drukte is er ook ruimte voor ontspanning. Dat is gelukkig genoeg te vinden in Bentveld, waar het gezin inmiddels alweer zeven jaar woont. Tamara: ‘Ik vind de ruimte en de rust hier heerlijk, ik loop zo met de honden de duinen of het bos in. Het strand is dichtbij maar je bent ook met 5 minuten op het station zodat je makkelijk naar bijvoorbeeld Amsterdam kunt reizen voor een dagje stad, cultuur of lekker eten’.

De beste tips voor mensen in de omgeving? ‘Ik vind het fijn om lekker een hapje te eten op het strand. Dit doe ik het liefst bij ‘Hippie Fish’ of ‘Ubuntu Beach’, dat zijn echt mijn favoriete plekken in Zandvoort. Hier kun je heerlijk eten en genieten van een goed glas wijn. Restaurant ‘Southern Cross’ in Heemstede is ook echt een aanrader!’