Even voorstellen – Ghilaine Sieval

Even voorstellen: Ghilaine Sieval
Home > Blog > Even voorstellen – Ghilaine Sieval

Maak kennis met Ghilaine. Wie is Ghilaine en hoe is ze in de makelaardij terecht gekomen? Wat doet ze allemaal bij VanHuyse? Lees er alles over in dit blog.

Nadat ze haar Schoevers opleiding met succes had afgerond is ze als jonge meid van 21 aan de slag gegaan bij een makelaar in Zandvoort. Ze wilde graag werkervaring opdoen gerelateerd aan haar opleiding. En dat is gelukt!

Ghilaine kwam terecht bij een klein familiekantoor, Van Schaik Makelaars. Hier heeft ze in de 12 jaar dat ze er heeft gewerkt, heel veel over de makelaardij geleerd. Toen werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze wilde graag verder in de makelaardij en koos ervoor aan de slag te gaan bij de grotere kantoren zoals Mooijekind Vleut Makelaars in Haarlem en de laatste 10 jaar bij PUUR* Makelaars in Bloemendaal.

Nu, met inmiddels 28 jaar ervaring, is ze bij VanHuyse terecht gekomen. Hier vond ze de baan die haar heel goed past. Ze is goed in organiseren, samen bouwen, creatieve oplossingen bedenken en ze houdt van het contact met collega’s.

Ik kan bij VanHuyse alles doen waar ik goed in ben. Ik ben hier verantwoordelijk voor het verwelkomen van de nieuwe agents en ze wegwijs maken in de werkprocessen. De processen worden door mij en het team continu geoptimaliseerd. Daarnaast zorg ik dat de agents zoveel mogelijk ontzorgd worden. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn, het makelen. Het ondersteunen van het management is daarbij ook een van mijn taken. Mijn flexibele werkplek, ik kan vanuit huis maar ook vanaf kantoor werken.

Ghilaine omschrijft zichzelf als iemand die in stressvolle situaties goed haar rust kan bewaren. Ze is meedenkend, georganiseerd, creatief en een echte teamplayer. “Jij weet een team bij elkaar te houden zonder daarvoor zelf op de voorgrond te treden” is een compliment dat ze kreeg en die ze niet snel meer zal vergeten.

Waar is Ghilaine te vinden in haar vrije tijd? “Ik ben dol op sporten, ik doe aan fitness, dansen en padel”. Daarnaast houdt ze ervan om leuke dingen te doen met haar twee dochters. Lekker borrelen en eten met vrienden en familie daar is ze ook altijd voor in. Net als vertrekken naar een zonnige bestemming.

Wil je meer weten over Ghilaine of wil je graag agent worden bij VanHuyse? Mail dan naar ghilaine@vanhuyse.nl.