Aangekocht: Herenhuis, Alexander Battalaan 21 in Maastricht

Vraagprijs: € 829.000,-

Omschrijving

Een herenhuis met grandeur en veel ruimte, prachtig gelegen aan een bomenrijke laan in het populaire Wyck. Hier kunt u niet alleen wonen, maar ook vanuit huis werken in stijl. Dit prachtige herenhuis uit 1907, met diverse originele elementen, staat aan de Alexander Battalaan tussen de Stationsstraat en de Sint Maartenslaan. In deze laan boordevol historie staan stuk voor stuk prachtige herenhuizen en de bomen zorgen voor een haast on-Nederlandse sfeer. Er is ruime parkeergelegenheid (vergunninghouders) en alle benodigde voorzieningen zijn op loopafstand. Denk hierbij aan het trein-/busstation, de supermarkt, bibliotheek, Centre Céramique, vele winkels, speciaalzaken, restaurants en andere horecagelegenheden. Aan de overzijde van de Maas, op korte loopafstand, bevindt zich het historische centrum van Maastricht.

Kenmerken Herenhuis, Maastricht – Alexander Battalaan 21

Overdracht

  • Adres: Alexander Battalaan 21, 6221 CA Maastricht
  • Status: Aangekocht
  • Vraagprijs: € 829.000,-

Bouw

  • Bouwjaar: 1907
  • Soort object: Woonhuis
  • Woning type: Herenhuis
  • Woonoppervlakte: 237 m2

Alexander Battalaan 21 op de kaart

Street View

Interesse in dit type woningen?

Deze woning is helaas al aangekocht. Ben je ook op zoek naar een soortgelijke woning, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Heb je een dringende vraag? Bel dan 043 60 42 888, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.