Patricia Bosma de Munk - VanHuyse

Patricia Bosma

In welke plaatsen is Patricia actief:
Gemeente Zeist met Den Dolder, Huis ter Heide en Bosch en Duin, Gemeente De Bilt met Maartensdijk, Groenekan en Bilthoven. Groot Utrecht met  Leidsche Rijn, De Meern en Nieuwegein

Waar kan Patricia je bij helpen:
Een huis kopen, je huis verkopen, verhuur, vastgoedbeheer.

Tarief

In principe op courtage-basis maar andere afspraken zijn ook mogelijk. Bij aankoop op basis van een vooraf overeengekomen bedrag.

Patricia Bosma, makelaar

Of het nu gaat om verkopen, verhuren of beheren van vastgoed in de regio’s  Zeist, De Bilt en Groot Utrecht, Patricia Bosma kan je helpen.

Patricia werkt snel en efficiënt, kwaliteit en tempo gaan hand in hand. Dankzij haar kennis van de markt, ruime ervaring en mensenkennis is zij de perfecte partner voor al jouw vastgoedwensen. 

“Ik ben soms bijna meer coach dan makelaar. Tot ver na de sleuteloverdracht bellen opdrachtgevers nog voor advies. Geweldig om zo’n band met elkaar op te kunnen bouwen.”

Wat je vraag ook is, Patricia begeleidt je van opdracht tot oplevering en ver daarna. Met oog voor details en met als doel om de beste prijs te realiseren. Ook fijn: ze is ontzettend flexibel in werkuren, dus ook bezichtigingen in weekend of avonduren zijn geen probleem. 

Werkwijze

Jouw samenwerking met Patricia begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreek je jouw wensen en Patricia deelt haar kennis van de markt. Zo ontdek je waar jouw mogelijkheden en kansen liggen. Integriteit en discretie staan uiteraard tijdens het hele proces centraal.

Aantal jaar ervaring in vastgoed

  • 18 jaar

Opleidingen en registraties

  • Master Business Administration met specialisatie in International Marketing. 
  • KRM-T  met specialisatie Wonen- Academie voor Vastgoed
  • Mediator.
  • VastgoedCert.

Voltooide trainingen in de VanHuyse Academie

  • Beter makelen – 2022

Reviews over Patricia

Help Patricia door een review te schrijven.

Compare listings

Vergelijken