Even voorstellen: Tabitha Lemon

Tabitha Lemon VanHuyse
Home > Blog > Even voorstellen: Tabitha Lemon

Maak kennis met Tabitha, makelaar (K-RMT) in Amsterdam, Almere, Den Haag en het Westland. Hoe is Tabitha in de makelaardij terecht gekomen en wat vindt zij het allerleukste aan het vak? Lees het in onderstaande blog.

Jaren geleden begon Tabitha haar werkcarrière in de accountancy. Daar was ze voornamelijk met cijfers bezig en miste ze persoonlijk contact. Het werken bij KLM leek daarom een logische keuze. Hier ontmoette ze veel mensen uit verschillende culturen. Toch was dit niet het werk dat ze haar hele leven wilde doen. ‘Fotograferen is een grote passie’ vertelt ze. Waar kon ze haar werkervaring samenbrengen met fotograferen? Juist, in het vak als makelaar! ‘Nu kan ik cijfers, persoonlijk contact en fotografie allemaal met elkaar combineren’. In 2004 heeft ze haar makelaarspapieren gehaald en is ze aan de slag gegaan als makelaar.

Het leukste aan het werk als makelaar vindt ze de combinatie van op pad zijn, het persoonlijk contact met de mensen en de verbindende factor zijn tussen verkopers en kopers. ‘Door open communicatie en vertrouwen van beide kanten kan ik jou helpen bij het maken van één van de belangrijkste beslissingen in je leven, het kopen of verkopen van je woning’.

Waarbij kan Tabitha je nog meer helpen? ‘Het visualiseren van je droomhuis en adviseren in een soms best wel lastige wereld waar juridische termen en documenten niet voor iedereen duidelijk zijn. Daar ben ik voor!’.

Naast fotograferen en makelen helpt Tabitha ook bij het stylen van je woning. Ze geeft tips om je woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit komt weer ten goede in het verkoopresultaat.

Wie is Tabitha naast makelaar? Zus van een oudere zus en een jongere broer. Ze heeft een groot sociaal netwerk en houdt van de rustige plekken in de natuur. Daarnaast houdt ze van spanning en snelheid. Parachute springen, paragliden, autoracen. Niets gaat voor haar snel genoeg. Ze heeft zelfs haar racelicentie gehaald! Naast spanning en snelheid is ze vaak te vinden in de sportschool, houdt ze van wandelen, musea bezoeken of wegdromen in een goed boek.

Wil je meer weten over Tabitha of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van je woning? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar tabitha@vanhuyse.nl of bel 06 46 22 21 84.