Even voorstellen: Sandra Verweij

Sandra Verweij
Home > Blog > Even voorstellen: Sandra Verweij

Maak kennis met Sandra Verweij. Wat vindt Sandra het leukste aan haar werk als makelaar? Wat is haar werkgebied en wat doet ze het liefst in haar vrije tijd? Lees er alles over in onderstaande blog.

Tijdens haar opleiding Management Assistente kwam Sandra, voor stage, terecht bij een makelaarskantoor. Vrijwel direct wist ze: “Dit is wat ik leuk vind!”. Na die opleiding is ze dan ook gaan werken bij een makelaardij in Culemborg. Daar startte ze al snel met de HBO opleiding Makelaardij. Met ook dat diploma op zak,  deed Sandra ervaring op bij diverse andere makelaarskantoren in de regio. Inmiddels heeft ze ruim 20 jaar ervaring in het vak en werkt Sandra met veel enthousiasme voor zichzelf.

Het belangrijkste in haar werk? Om opdrachtgevers te behandelen zoals ze zelf ook behandeld wil worden, alle aandacht geven die nodig is. Dus, belooft ze je morgen terug te bellen, dan doet ze dat ook. Ze verliest je nooit uit het oog. Dat is haar grote kracht. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” dat is een uitspraak die perfect bij Sandra past. Ze gaat voor haar opdrachtgevers door het vuur: ze is zakelijk, maar verliest het menselijke aspect niet uit het oog. Haar doel is uiteindelijk dat je tevreden bent met het behaalde resultaat, voor minder gaat ze niet.

Het leukste aan haar werk? “Mensen bij elkaar brengen, jouw huis verkopen en/of voor jou op zoek gaan naar je nieuwe thuis. Daarnaast ben ik dol op de dynamiek. Vooral tijdens de vele bezichtigingen bij allerlei woningen ontmoet ik verschillende mensen met ieder een eigen verhaal, heel interessant. Een ander moment ben ik bezig met koopaktes maken, woningen aanmelden, administratie en de onderhandelingen. Deze afwisseling in mijn werk vind ik helemaal super, het geeft mij ontzettend veel energie”.

Sandra woont in Zoelmond, een dorp middenin de Betuwe, waar ze opgroeide. Sandra is geboren in Beusichem, waar ze ruim tien jaar gewoond heeft en sinds vorig jaar weer terug op een heerlijk plekje aan de rand van het dorp waar ze haar jeugd heeft doorgebracht.

De Betuwe is ook haar werkgebied. Doordat ze zelf in dit prachtige gebied woont en er al jaren als makelaar actief is, kent Sandra ieder plekje. Hierdoor kan ze je goed adviseren waar het voor jou fijn wonen is en waar juist niet.

Naast makelaar is ze een echte levensgenieter. Lekker uit eten en borrelen zijn enkele favoriete bezigheden. Ze houdt van de gezelligheid, van familie en vrienden om haar heen. Wandelingen maken met haar hond Jip doet ze ook erg graag: “Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht te zijn en te genieten van mijn mooie woon- en werkgebied!”

Wil je meer weten over Sandra of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van een woning? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar sandra@vanhuyse.nl of bel 0345 260 000.