Even voorstellen: Marieke Klaassen – Vroegindeweij

Marieke Klaassen - VanHuyse
Home > Blog > Even voorstellen: Marieke Klaassen – Vroegindeweij

Marieke is makelaar in Rhenen en de Betuwe. Wie is Marieke en wat vindt ze het leukste aan haar werk? Wat is haar specialisme en wat doet ze naast haar werk? Je leest er alles over in deze blog.

Marieke werkte een aantal jaar bij een softwarebedrijf toen er een vacature vrij kwam voor assistent-makelaar bij een makelaarskantoor in Veenendaal. Haar partner werkte al enige tijd in het vastgoed als ontwikkelaar waardoor haar interesse voor vastgoed is gaan groeien. Toen deze vacature beschikbaar kwam wist Marieke dat ze deze kans moest grijpen en begon ze aan een vliegende start in de makelaardij.

Ze ging aan de slag als assistent makelaar en behaalde haar diploma. Daarna groeide ze door tot nieuwbouwmakelaar. Als nieuwbouwmakelaar heeft ze vele nieuwbouwprojecten van het begin tot eind mogen begeleiden. In de tussentijd haalde ze ook haar diploma voor Register Makelaar. De combinatie van nieuwbouw en bestaande bouw maakt het werk voor Marieke uitdagend en afwisselend. “Ik ben opgegroeid in het boerenleven en dat heeft me geleerd met beide benen op de grond te staan. Als jonge dame in de makelaardij kon ik dit goed gebruiken.

Het mooiste aan haar werk vindt ze haar toegevoegde waarde bij de belangrijkste beslissingen in iemands leven. Ze houdt van het persoonlijke contract, de verscheidenheid aan mensen en huizen. Ze vindt het heerlijk om lekker op pad zijn.

Iets wat ze vaak hoort: “Je voelde ook als ‘onze’ makelaar terwijl je eigenlijk de makelaar bent van de andere partij.“ Als makelaar dien je het belang van de kopende of verkopende partij, niet beiden. Ze vindt het belangrijk om iedereen het gevoel te geven dat ze er voor je is, zonder de belangen en de beste deal te beschadigen.

Marieke staat dicht bij haar klanten. Ze vindt eerlijkheid, vertrouwen en een goede service erg belangrijk. “Het stukje ontzorgen is waar ik goed in ben.” Ze is gespecialiseerd in verkoop, aankoop verhuur en in het bijzonder nieuwbouw. “In mijn loopbaan als makelaar heb ik vele honderden nieuwbouwwoningen verkocht en vele nieuwbouwprojecten van het begin tot het einde begeleid. Iets waar ik heel blij van wordt en altijd met veel passie en plezier doe.

“Ik ben opgegroeid in het boerenleven en dat heeft me geleerd met beide benen op de grond te staan”

Wie is Marieke naast makelaar? Partner en moeder van een lief en ondernemend zoontje. Voor haar ontspanning staat ze graag in de keuken of ze is te vinden in de natuur tijdens het wandelen of fietsen. Daarnaast doet ze graag mee met een groepsles in de sportschool. Haar favoriete plekjes? Dat zijn Restaurant Piatto, het Oude Gemeentehuis of Sal do Mar in haar woonplaats Rhenen. Hier geniet ze vaak van een heerlijke vrijdagmiddagborrel, zaterdagmiddaglunch of van een avondje uit met familie of vrienden.

Wil je meer weten over Marieke of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van een woning? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar marieke@vanhuyse.nl, of bel/app naar 06 29 83 53 35.