Even voorstellen – Fennie van der Meulen


Home > Blog > Even voorstellen – Fennie van der Meulen

Maak kennis met Fennie, onze nieuwbouwspecialist. Wie is Fennie, waar komt ze vandaan en waar gaat haar hart sneller van kloppen? Je leest het allemaal in deze blog.

Fennie is geboren en opgegroeid in Maastricht, waar ze tot haar 20e heeft gewoond. Ze komt uit een muzikale familie, dus het conservatorium leek een logische stap. Daar heeft ze de opleiding Orthopedagogische Muziekbeoefening gevolgd.

Na haar studie heeft ze Limburg achter zich gelaten en is ze naar het westen verhuisd. In Haarlem en Hoofddorp heeft ze jaren met veel plezier bij een grote uitzendorganisatie (Tempo-Team) gewerkt. “Hier heb ik een fijne en leerzame tijd gehad met gedreven collega’s, en kreeg ik de kans om me op diverse vlakken te ontwikkelen.

Makelaardij

De liefde bracht haar naar de wereld van de makelaardij. Net als in de uitzendbranche had ze daar een dienstverlenende, bemiddelende en organisatorische rol.
Een branche die altijd leeft, nooit hetzelfde is en iedereen aanspreekt! Dat maakt de huizenmarkt zo dynamisch en interessant.

Nieuwbouw

De stap van de makelaardij naar BPD Gebiedsontwikkeling was een logische en mooie vervolgstap. Daar heeft ze in 12 jaar tijd verschillende functies vervuld en mooie projecten mogen begeleiden. Ze heeft veel geleerd over het ontwikkelproces en kreeg de kans om te groeien.

Van nieuwbouw gaat mijn hart sneller kloppen. Het zijn langdurige trajecten voor zowel de ontwikkelaar als de consument; hier komt het echt aan op inlevingsvermogen – je verplaatsen in de klant –, je onderscheiden ten opzichte van anderen en het bieden van een hoge mate van servicegerichtheid. Alles valt of staat bij een goede voorbereiding en goede communicatie om je project succesvol te verkopen. En juist in de huidige uitdagende markt krijgen we de kans om de klant nog beter te begeleiden tijdens oriëntatie en het aan- of verkoopproces.

Met een man die een eigen onderneming in het vastgoed runt en een ondernemend zoontje van 4 jaar heeft ze het altijd lekker druk. In haar vrije tijd is ze te vinden op de tennisbaan of geniet ze van een fietstocht door de duinen. Ook geniet ze van borrelen met vrienden en familie en lekker eten.

Daarnaast ben ik gek op dieren. Ik zie mezelf ooit nog op een boerderij wonen, omringd door dieren. Uiteraard ben ik ook nog met regelmaat in Maastricht te vinden om familie te bezoeken en te genieten van het bourgondische leven.

Wil je meer weten over Fennie of heb je een vraag over hoe zij jou kan helpen bij de verkoop van een nieuwbouwproject of de aankoop van een nieuwbouwwoning? Kijk dan op haar agentpagina, mail naar fennie@vanhuyse.nl of bel 06 10 89 18 68.

Even voorstellen: Fennie van der Meulen