Register Makelaar Yde Durkstra

Woon je in Haarlem, Bloemendaal, Overveen of Aerdenhout? Of ben je van plan naar deze regio te verhuizen en op zoek naar een woning? Yde, zelf woonachtig in Aerdenhout, helpt je graag verder bij de verkoop of aankoop van jouw nieuwe thuis.

Dankzij jarenlange ervaring in de regio heeft Yde een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dit netwerk is niet alleen gunstig bij de verkoop van je woning maar helpt ook bij het vinden van jouw droomhuis. Mede dankzij dit netwerk is Yde vaak vroegtijdig op de hoogte van nieuwe woningen die op de markt komen, en kan hij jou tijdig informeren, zelfs voordat deze op Funda verschijnen.

Yde staat bekend om zijn enthousiasme en prettige omgang met cliënten. Hij zet zich volledig in om elke transactie soepel en correct te laten verlopen.

Yde Durkstra

Werkwijze

Wil je kennismaken met Yde? Plan eenvoudig een vrijblijvend gesprek in via het onderstaande formulier, of gebruik zijn contactgegevens. Mocht je na dit gesprek enthousiast zijn, dan gaat Yde graag met jou de samenwerking aan. Hij zet zich volledig in om je woning optimaal te verkopen of samen met jou je droomhuis te vinden.

Aantal jaar ervaring

28

Opleidingen

  • Academie voor Vastgoed
    Opleiding Register Makelaar
  • HTS
  • MTS

Woningen van Yde

Bekijk alle woningen van Yde (4)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Yde je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Yde eerst een vraag.