Over Tabitha Lemon, vastgoedfotograaf, kandidaat register makelaar taxateur en stylist

Verkoop, aankoop, huur, verhuur, verkoopstyling of fotografie? Tabitha is van alle markten thuis.

Tabitha vindt het belangrijk om echt verbinding met iemand te maken. ‘Niemand mag zich een nummer voelen. Ik vind het belangrijk om mensen te helpen hun droom waar te maken en ze te helpen bij een van de belangrijkste beslissingen in hun leven.

Mensen in haar omgeving omschrijven haar als energiek, pragmatisch, secuur en eerlijk. Je kunt bij Tabitha voor alles terecht, want als zij het niet kan, kent ze altijd wel een betrouwbaar iemand in haar netwerk.

Tabitha is naast haar werk dol op sporten, ze is iedere dag in de sportschool te vinden. Daarnaast houdt ze erg van spanning. Ze heeft zelfs haar racelicentie gehaald!

Tabitha Lemon

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek je met Tabitha wat je graag wilt. Hulp bij de verkoop van je woning of ben je juist op zoek naar een andere woning? Is er een klik? Dan gaat ze met veel enthousiasme op zoek naar jouw droomwoning of helpt ze je met stylingadvies en de verkoop van je woning.

Aantal jaar ervaring

19

Opleidingen

  • IPD – Kandidaat makelaar
  • VastgoedCert
  • Verkoopstyling – House of Kiki
  • Verkooptraining – Mansal

Klanten over Tabitha

5,0 (3 reviews)
Manouk Duval

Nadat Tabitha ons heeft geholpen bij de aankoop van ons huis en we heel tevreden waren, is ze ook onze verkoopmakelaar geworden.

Ze heeft geholpen ons huis tip top in orde te maken en klaar voor de verkoop. Mede door haar gevoel voor stijl en fantastische foto’s hadden we binnen twee dagen 20 bezichtigen! Ze nam de tijd voor de bezichtigen (één tegelijk) en zorgde er voor dat mensen op hun gemak het huis konden bezichtigen. Uiteindelijk overtrof het aantal biedingen en de hoogte er van alle verwachtingen. Binnen enkele dagen was ons huis verkocht!

Tabitha heeft alle partijen netjes afgehandeld. Ook van de aankopende partij kregen we positieve feedback over haar persoonlijke aanpak. Bij alle vervolgstappen heeft ze ons wederom perfect begeleid en al het werk uit handen genomen.

Verleende dienst(en):

  • Verkoopmakelaar
Familie G. uit Voorburg.

Tabitha Lemon neemt initiatief, denkt mee en neemt zorgen uit handen. Zonder Tabitha hadden wij onze huidige huurwoning nooit gevonden. Wij (2 ouders, 3 jonge kinderen) zaten in de situatie dat we ons huis verkocht hadden, maar nog niet wisten wat onze volgende woonstap zou worden. Bovendien wilden wij niet weg uit onze huidige woonplaats (Voorburg). We wilden graag huren, maar het is in Voorburg niet eenvoudig om een huurwoning te vinden. De makelaar die ons had geholpen bij de verkoop van ons huis, gaf aan de huursector niet te kennen.

Tabitha kende die wereld goed en kon ons daardoor goed helpen bij het aanhuren van onze huidige woning. Dat begon bij het scheppen van realistische verwachtingen, maar ook bij het vinden van het huis (stond niet te huur, alleen te koop), bij de gesprekken over de huurvoorwaarden en bij het controleren van de huurovereenkomst is Tabitha onze steun en toeverlaat geweest. Tabitha is bovendien een leuk, hartelijk mens en altijd bereikbaar voor vragen.

We bevelen haar van harte aan en zullen haar, als we eruit zijn wat we willen doen op de huizenmarkt, zeker weer om hulp vragen.

Verleende dienst(en):

  • Aanhuur
Brendan Brouwer

Tabitha heeft ons geholpen bij de aankoop van ons droomhuis in Haarlem. We hebben haar leren kennen als een hardwerkende dame met een hoge gunfactor.

Na de bezichtiging van hét huis dat het moest worden, heeft Tabitha het binnen twee dagen tegen de juiste voorwaarden én voor een lagere prijs dan de vraagprijs voor elkaar gekregen om de woning aan te kopen. Ook de bouwtechnische keuring en taxatie waren binnen enkele dagen door haar geregeld. Super snel geschakeld en heel fijn in de communicatie.

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar

Woningen van Tabitha

Bekijk alle woningen van Tabitha (2)

Eerder verkocht door Tabitha

Bekijk alle verkochte woningen van Tabitha (1)

Interesse?

Spreek het profiel en de werkwijze van Tabitha je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Tabitha eerst een vraag.