VanHuyse agent worden

Video afspelen over Frederik van Till

Makelen zoals jij dat wilt

Ben je een actieve en ondernemende makelaar met K-RMT, RM of RT-papieren? Werk je nu in loondienst, maar wil je liever aan de slag als zelfstandig ondernemer? Wil je zelf je werktijden bepalen, beslissen welke diensten je aanbiedt en je verdienmodel bepalen? Kortom, wil je vrijheid maar toch profiteren van een sterk merk, een professionele backoffice en toegang tot Realworks en funda. Aan de slag als professioneel makelaar, zonder hoge investeringen? Dan word je agent bij VanHuyse! 

Redenen om je bij VanHuyse aan te sluiten

Als makelaar heb je alle reden om voor VanHuyse te kiezen. Als agent bij VanHuyse heb je namelijk de vrijheid van een zelfstandig ondernemer terwijl je profiteert van de voordelen van een groot makelaarskantoor. Je werkt onder de vlag van een sterk merk, krijgt de beschikking over alle tools die je nodig hebt, haalt leads binnen via je persoonlijke agentpagina én je krijgt gratis, onbeperkt toegang tot de VanHuyse Academie. 

Een vliegende start, die regelen we voor je. Van leads tot opname van de woning, van marketing tot beroepsaansprakelijkheidsverzekering en allerlei andere administratieve rompslomp. 

Het enige wat jij nodig hebt is een gezonde dosis ambitie, een laptop, telefoon en natuurlijk vervoer.

De voordelen op een rijtje

 

 • De vrijheid van zelfstandig ondernemen.
 • De pluspunten van een groot makelaarskantoor.
 • Toegang tot Realworks en funda. 
 • Geen zorgen over leads.
 • Altijd beschikking over een opnameteam voor perfecte opname van de woning.
 • Telefonie en e-mail kan uit handen worden genomen.
 • Onbeperkt verder ontwikkelen bij de VanHuyse Academie.
 • Wij verzorgen je beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
 • Ondersteuning bij je administratie en marketing.
 • En nog veel meer…
1 (1)

Samen groeien

match met de klant

Perfecte match met de klant

vrijheid in verdienmodel

Vrijheid in verdienmodel

ondersteuning

Volledige ondersteuning

" Dankzij VanHuyse kan ik echt doen waar ik goed in ben en het verschil betekenen voor mijn klanten."

Mira Appel is VanHuyse agent in de regio Alkmaar. Als VanHuyse aankoopmakelaar ondersteunt zij klanten bij het aankoopproces van jaren-30 woningen.

Veelgestelde vragen

Dat bepaal je helemaal zelf. Kies voor een uurtarief, op basis van succes, of ga voor traditioneel en reken courtage. Jij kiest je klant en de klant kiest jou.

Agents zijn er in alle vormen en maten. Jij bepaalt zelf wat je aanbiedt. Fan van aankoop of juist verkoop? Of misschien krijg je meer energie van allebei?

Of heb je een specialisme? Bij VanHuyse presenteer jij jezelf zoals je wilt. Bijvoorbeeld als makelaar van vrijstaande woningen, starterswoningen of recreatiewoningen.

Work anywhere! Bepaal zelf hoeveel je wilt werken. Succes in je eigen denkwijze. 

Wij zorgen voor een vliegende start en je krijgt ook nog eens een geweldige commissiedeal. Haal het beste uit jezelf en bepaal je eigen salaris.

Agents van VanHuyse krijgen de beschikking over alle belangrijke tools van Realworks en funda. Hiermee bespaar je minimaal € 15.000 aan opstartkosten.

Ja dit kan mits je in de regio Zuid Kennemerland werkzaam bent.

Dit kan op de site van https://extranet.vastgoedcert.nl/login via je SVMnivo account.

Als je dit niet hebt omdat je ergens anders je diploma hebt gehaald dan kan je via de VastgoedCert site je aanvraag voor registratie indienen.

Wanneer je het diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige én het SVMNIVO-diploma Kandidaat-Makelaar hebt behaald, kom je in aanmerking voor inschrijving in het register.  Je aanvraag zal worden beoordeeld en wanneer alles in orde is, mag je jezelf Kandidaat-Makelaar noemen

Het diploma Kandidaat-Makelaar mag op het moment van de aanvraag overigens niet ouder zijn dan 3 jaar. Wanneer dit wel het geval is, zal je het Vakbekwaamheidsexamen Wonen opnieuw moeten afleggen. Kosten hiervoor zijn €865,-

Je kunt je aanmelding in gang zetten via de website van VastgoedCert.

 • Inschrijving register kost eenmalig voor RM € 150,-
 • De jaarlijkse bijdrage bedraagt voor RM € 85,-
 • Inschrijving register kost eenmalig voor KM € 100,-
 • De jaarlijkse bijdrage bedraagt voor KM € 65,- 

 

Vrijstelling

Wanneer je in aanmerking denkt te komen voor vrijstelling van (delen van) de opleiding tot Kandidaat-Makelaar kan je hiervoor bij SVMNIVO een verzoek indienen. In het Reglement Vrijstellingen is meer informatie te vinden over de vrijstellingen. Gebruik het aanvraagformulier om een vrijstellingsverzoek in te dienen.

De opleiding Vastgoed en Makelaardij (V&M) van een aantal geaccrediteerde HBO-instellingen geeft vrijstelling voor de Basistheorie Vastgoeddeskundige en de Specialisatie Wonen (Praktijkleer en Vakbekwaamheid).

Als agent bij VanHuyse geniet je van de vrijheid van een ondernemer. Dat betekent onder andere dat je zelf bepaalt waar en wanneer je werkt. En met de wijzigingen in het arbeidsrecht van 1 augustus  2022 kun je dat nu zelfs nog gemakkelijker naast je baan doen.

Bij een premium merk horen premium agents en omdat VanHuyse een NVM-makelaar is, werken we alleen met de beste agents en moet je in bezit zijn van je K-RMT, RM of RT papieren.

Dat bepaal je zelf, het meest voor de hand liggend is natuurlijk je directe woonomgeving of de locatie waar je de meeste transacties hebt gedaan. 

Je krijgt een persoonlijke pagina op VanHuyse.nl waar je jezelf optimaal kunt presenteren. Je aanbod komt automatisch op onze site, funda.nl en op relevante sociale media kanalen. Hierdoor is je online exposure maximaal.

En schroom niet om jezelf goed op de kaart te zetten. Jij bent tenslotte de expert waar de klant voor kiest. In de VanHuyse Academie krijg je hulp bij jouw branding.

Over VanHuyse

VanHuyse is er voor de consument van nu. Die meer wil dan alleen een makelaar. Die op zoek is naar een vastgoedprofessional die ze op alle vlakken ondersteunt. 

VanHuyse is die partner in wonen. We helpen met alles omtrent wonen, zoals de zoektocht, aankoop, verkoop, verduurzamen, juridische kwesties, de inrichting en nog veel meer. We zijn er rondom de transactie, maar ook daarna. 

En dat doen we niet alleen. Tenslotte weet jij als agent als geen ander waar jouw opdrachtgever behoefte aan heeft. Die combinatie zorgt voor een optimale, duurzame en toekomstbestendige klantrelatie.

Over VanHuyse

Blijf up-to-date met de 

VanHuyse Academie

Als van VanHuyse agent krijg je exclusief toegang tot de VanHuyse Academie. Dit is een online leeromgeving bomvol
trainingen, cursussen, video’s en webinars. Je volgt de trainingen op het moment dat het jou uitkomt.

Ook organiseren we regelmatig bijeenkomsten waar we kennis, cijfers en trends met je delen en presentaties en workshops
verzorgen. Inspirerend en leuk omdat je andere agents ontmoet.

Met de VanHuyse Academie blijf je up-to-date. Je pakt je ontwikkelkansen. Vakinhoudelijk, als ondernemer en als mens.

Interesse om VanHuyse agent te worden?

Wil jij VanHuyse agent worden?  Vul dan vandaag nog onderstaand formulier in en claim jouw werkgebied. Het invullen van het formulier verplicht je tot niets. We nemen binnen één werkdag contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Heb je eerst nog een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag...
VanHuyse Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
*Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Agent worden

Compare listings

Vergelijken